Korealaisen kosmetikan myyjäksi

Oletko kiinnostunut myymään korealaista kosmetiikkaa? Ota yhteyttä niin kerromme lisää! Toimintamallimme on selkeä ja tienaat jo ensimmäisestä myydystä tuotteesta.

Selkeä ja palkitseva toimintamalli

Korealainen kosmetiikka on todella suosittua ja yhä useampi suomalainen on saanut apua ihonhoitoonsa korealaisesta kosmetiikasta. Me Beautykossa haluamme, että korealainen kosmetiikka on osa suomalaisten ihonhoitoa ja tästä syystä olemme kehittäneet uuden myyntikonseptin, jonka avulla tavoitamme yhä useamman suomalaisen. Haluatko sinä olla yksi Suomen ensimmäisistä korealaisen kosmetiikan myyjistä?

Beautykon edustajia tulee olemaan rajattu määrä per kaupunki. Tulevaisuudessa tulemme rekrytoimaan alueellisia esimiehiä myyjien joukosta. Myyjä toimii Beautykon ja asiakkaan välisenä yhteyshenkilönä ja lähimpänä kontaktina.

Beautykon myyjänä toimiminen ei sido sinua mihinkään ja voit lopettaa myymisen koska haluat. Emme velvoita pitämään kotikutsuja mutta ne ovat hyvä keino lisämyynnille, voit myydä juuri sinulle sopivalla tavalla.

Tienaat jo ensimmäisestä myydystä tuotteesta. Maksamme myyjille 25% provision kaikista myydyistä tuotteista, jotka tilitetään kerran kuukaudessa. Myyjä laskuttaa yhtiöltä provision raporttien mukaisesti.

Palkitsemme myyjiä myös tuotepalkinnoilla provision lisäksi.

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut tuotteiden myynnistä?

Tiina Murro vastaa Beautykon uusista myyjistä ja myyjien rekrytoinnista, saat Tiinaan yhteyden suoraan sähköpostilla tiina.murro(at)gmail.com

Voit ottaa meihin yhteyttä myös viereisellä lomakkeella.

 

7 + 15 =