Korealainen kosmetiikka on noussut viime vuosina suureen suosioon ja nykyisin löydät korealaista kosmetiikkaa jopa päivittäistavarakaupoista. Korealainen kosmetiikka ei ole enää vain pienen piirin trendi, jota täytyy ostaa eBaysta vaan korealainen kosmetiikka vahvistaa koko ajan asemaansa myös suomalaisten arjessa. Mihin korealaisen kosmetiikan suuri suosio sitten perustuu?

KOREALAINEN KOSMETIIKKA – MIKSI KOKEILISIT?

Korealaisessa kosmetiikassa on todella hyvä hinta/laatusuhde. Tuotteet ovat todella laadukkaita mutta ne ovat silti edullisia. Korealaiset ihonhoitotuotteet sisältävät yleensä sellaisia ainesosia, joita länsimaissa käytetään vain selektiivisessä kosmetiikassa. Koreassa esimerkiksi perusvoide saattaa sisältää hyaluronihappoa ja kollageenia kun länsimaissa näitä ainesosia on runsaasti vain selektiivisessä kosmetiikassa. Ostamalla siis korealaista kosmetiikkaa, saat laadukkaampia ihonhoitotuotteita edulliseen hintaan. Korealaiset ihonhoitotuotteet sisältävät myös laadukkaita ja tehokkaita ainesosia, joita länsimaissa ei juuri käytetä. Etanaseerumi on yksi tunnetuimmista korealaisen kosmetiikan ainesosista, joka korjaa ja uudistaa ihoa. Etanaseerumi on tästä syystä todella suosittu ainesosa korealaisissa anti-age tuotteissa.

Korealaisen kosmetiikan suosituimmat tuotteet ovat ehdottomasti erilaiset kangasnaamiot. Korealaiset kangasnaamiot sisältävät paljon ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa seerumia, jonka vaikutuksen oikeasti näkee iholla. Kangasnaamiot eivät siis missään nimessä ole vain turha ihonhoidon vaihe. Lue lisää kangasnaamioiden käytöstä. 

KOREALAINEN KOSMETIIKKA ON OIKEASTI LUONNOLLISTA

Korealainen kosmetiikka on myös luonnonmukaista (mutta harvoin täysin luonnonkosmetiikkaa). Siinä missä länsimaissa 1% kasviuutetta tarkoittaa luonnollisuutta, Koreassa luonnollisen raaka-aineen pitoisuus voi olla jopa 95%. Esimerkiksi korealaiset aloe-tuotteet voivat sisältää jopa 95% aloe veraa kun vastaavat länsimaalaiset aloe-tuotteet saattavat sisältää aloe veraa vain muutaman prosentin. Lue lisää aloe veran käytöstä ihonhoidossa.

korealainen kosmetiikka
korealainen kosmetiikka

Korealainen kosmetiikka on tunnettua myös uusista kosmetiikan innovaatioista ja maailmanluokan tuotekehityksestä. Koreasta on 2000- luvulla kehittynyt kosmetiikkateollisuuden mekka, jossa kilpailu käy kuumana. Jopa 90% alan innovaatioista tulee Koreasta ja kovan kilpailun ajamana brändit panostavat miljoonia tuotekehitykseen. Kun kilpailu on kovaa, tuotteiden täytyy olla entistä parempia ja tehokkaampia. Tästä syystä korealaiset kosmetiikkatuotteet ovat oikeasti tehokkaita ja harvoin löytää korealaisia tuotteita, jotka eivät täyttäisi korkeampiakin laatukriteerejä. Korealaiset innovaatiot rantautuvat länsimaalaiseen kosmetiikkaan yleensä vasta vuosia jälkeenpäin. Olet varmasti törmännyt BB-voiteisiin ja cushion-meikkivoiteisiin, kaikki nämä ovat Koreasta lähtöihin.

Korealaisen kosmetikan edullisuus, laadukkaat ja oikeasti tehokkaat tuotteet tekevät korealaisesta kosmetiikasta alansa ehdottoman ykkösen, jota ei kannata jättää testaamatta.

KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA

Koreassa ihonhoitotuotteisiin panostamista pidetään itsestäänselvyytenä. Jo nuoressa iässä aloitettua ihonhoitorutiinia korostetaan yhtenä kauneuden kulmakivistä, jonka tulokset näkyvät pitkään. Siinä missä Suomessa keskitytään ”kaikki samassa paketissa”- tuotteisiin, saattaa korealaiseen ihonhoitorutiiniin kuulua kymmenen eri vaihetta ja jokaiseen löytyy oma tuotteensa. Kun liikaa ominaisuuksia yritetään yhdistää samaan tuotteeseen, ei ihonhoitotuotteita löydy juuri oikeaan tarpeeseen. Koreassa lapsille opetetaan nuoresta lähtien ihonhoidon tärkeys, pelkkä saippualla pesu ei riitä. Korealaiseen ihonhoitoon on uskominen vai oletko joskus nähnyt huonosta ihosta kärsivää korealaista?

ESTEETTISESTI SILMÄÄ HIVELEVIÄ TUOTTEITA

Jos käytät sitä joka päivä, eikö olekin pelkkää plussaa, että se miellyttää myös silmääsi?

Laadukkaiden ja ainutlaatuisten ainesosien lisäksi korealainen kosmetiikka hemmottelee käyttäjiään esteettisesti kauniilla pakkauksilla, joita on sekä kiva katsella, että myös helppo käyttää. Korealaisella kosmetiikalla on tarjota jokaiseen makuun erilaisia tuotteita, etsit sitten jotain söpöä ja vaaleanpunaista tai jotain hienostunutta ja eleganttia.

korealainen kosmetiikka on myös kauniin näköistä

IHO ENSIN, SITTEN MEIKKI

Korealaiset eivät usko virheiden ja näppyjen peittämiseen, he pyrkivät estämään ne ihonhoidolla. Korealainen ihonhoito perustuukin ennaltaehkäisyyn eikä virheiden korjaamiseen. Toki tuotteilla voidaan korjata esimerkiksi ihon kuivuutta mutta korealaiset pyrkivät ennaltaehkäisemään ihon ongelmia ennen niiden syntymistä.

Meikki on väliaikainen ratkaisu eikä korvaa perusteellista ihonhoitoa, jolla esimerkiksi näppylät ja muut virheet ehkäistään. Jos tuotteilla pystytään siis ehkäisemään näpyt ja virheet, niiden on oltava hyviä!

KOREALAINEN KOSMETIIKKA SOPII MYÖS MIEHILLE.

Tiesitkö että Koreassa miehet käyttävät kosmetiikaa yhtä paljon kuin naisetkin? Tuotteet sopivat jokaisen iholle eikä miesten tuotteita ole juuri erikseen merkitty. Nyt kaikki miehetkin korealaista kosmetiikkaa testaamaan!